Transport moloz la saci

transport moloz la saci
transport moloz la saci

Transport moloz la saci de la amenajari garsoniere si apartamente. Din ativitatile de inlocuire faianta, gresie sau glet rezulta moloz. Molozul se strange in saci de rafie care sa cantareasca 40 de kilograme, pentru o buna manipulare. Echipa noastra se deplaseaza cu utilitare de 3,5 tone, debaraseaza sacii direct din apartament, de la etaj. Pe langa moloz va putem evacua si usile inlocuite, cada sau wc-ul. Sunati la 0729 661 611.

Transport moloz la saci Bucuresti

Transport moloz la saci Bucuresti si imprejurimi. Oferim serviciul de transport moloz la saci la cele mai avantajoase preturi. Se recomanda incarcarea molozului in saci de rafie deoarece incarcarea acestuia se face mult mai rapid decat cel vrac si se pot evita unele accidente. Greutatea maaxima recomandata este de 40 kg pentru a putea fi incarcat de personalul nostru in autoutilitara.

Inainte de zugraveala se poate sa aveti nevoie de eliberare apartament de mobila veche. Atunci intervenim noi. Putem cara mobila cu debele pana la groapa de gunoi. Putem dezmembra, incarca si transporta. Dumneavoastra asistati la aceasta activitate fara sa depuneti efort. Pueti scpa si de continutul din mobila daca este nevoie, incarcam in saci si aruncam. Pueti solicita si strangerea vechiturilor din pod, noi te scapam de ele. Deci, fie ca aveti nevoie de transport moloz la saci sau transport mobila veche, solutii avem, solicitati.

Inchiriere container moloz. Container de 7 metri cubi. Container metalic in care se pot incarca pana la 8 tone. Acest container se recomanda constructiilor de case. Containerul se plaseaza in curtea proprietarului sau in fata acesteia. Incarcatul este asigurat de muncitorii aflati la fata locului. Puteti depozita in el toate resturile adunate la santier, de la caramizi, lemne, pana la gunoi din curte, tot ce adunati de la curatenia finala.

In apartament se pot obtine cantitati considerabile de moloz. Datoria proprietarului este de a gestiona corespunzator evacuarea acestuia. Molozul poate fi aruncat la intamplare pe camp, dar ridcati amenzi pana la 6.500 lei. Sacii de moloz dauneaza vizual si practic mediului inconjurator. Molozul trebuie depozitate in locuri special amenajate. Nu riscati sa daunati, cand puteti sa apelatii la servicii dedicate.

Deseurile de constructii sunt generate de constructiile efectuate de proprietari. Acestea cuprind surplusul de materiale de la lucrari de excavare, de constructii, renovare, demolare si lucrari de drumuri. Exista doua tipuri de deseuri de constructii

Deseurile din constructii non inerte cuprind, de obicei, lemnn de bambus, vegetatie, deseuri  de ambalaje si alte materiale organice. Unele dintre acestea pot fi reciclate in timp ce altele sunt evacuate in gropile de gunoi. In schimb deseurile inerte incluud, in principal resturi de constructii, moloz, pamant, bitum si beton, care pot fi folosaite pentru formarea de teren. Materialele, cum ar fi beton si asfalt pot fi de asemenea, recuperate pentru constructii. Putem ridica toate resturile din casa ta, aflata in renovare. Aici gasiti serviciile care pot lasa zugraveala sa se desfasoare natural. Uneori gramezile de saci impiedica o buna desfasurare a lucrarilor. Suntem disponibili de luni de la 8 pana sambata la 20.
Comenzile se pot face si in aceeasi zi.

Lasă un răspuns