Transport moloz la saci Bucuresti

Transport moloz la saci Bucuresti cu utilitare si personal. Incarcatura maxim 2,5 tone, cu ridicare din apartament. 0729 661 611. In timpul activitatilor de constructie sau renovare ale unor cladiri sunt produse cantitati mai mari sau mai mici de resturi, respectiv moloz. Moloz poate insemna resturi de caramida, beton, faianta, parchet, lemn sau sticla.

Serviciul de transport moloz vine in completarea celor care desfasoara astfel de activitati. Molozul produs de constructori poate fi transportat de firme specializate. Noi suntem dispusi sa transportam molozul dumneavoastra la groapa de gunoi cu masini speciale si personal calificat.

Transport moloz la saci Bucuresti / Ilfov

Transport moloz la saci Bucuresti din garsoniere, apartamente, case sasu birouri. Experienta noastra se acumuleaza din 2004 si primi care s-au dedicat acestei activitati constant. Negociem taxele la groapa de gunoi pentru a va putea oferi cele mai bune preturi. Serviciile noastre se adreseaza tutror clientilor, fie ca renovati un apartament sau construiti o casa.

Obtine discount folosind si serviciul de evacuare mobila veche. Putem goli apartamentul de mobila veche, cu oameni si dube transport, scapa de mobila veche din toata casa, sau de patul din dormitor, ori poti arunca cu noi doar salteaua. Va ridicam oricel de corp de mobila, din lemn, panza sau metal. Scapati cu noi si de mobila veche din magazie, chiar daca e putrezita noi o transportam la groapa. Civilat si fara efort, la un pret normal.

Pentru renovarile de apartamente oferim evacuarea molozului direct de la etaj cu personal propriu. Molozul trebuie sa fie ambalat in saci de rafie cu o greutate maxima de 35-40 kilograme. In acelas timp cu evacuarea molozului va scapam si de obiectele sanitare sau de tamplaria veche. Servim orice client pentru orice cantitate. Transport moloz la saci Bucuresti cuprinde si evacuare de mobila veche, covoare, orice obiecte de care nu mai aveti nevoie. Personalul nostru se va ocupa de incarcarea tuturor deseurilor in utilitara.

Transport moloz la saci Bucuresti pentru constructii

Molozul produs de constructiile mari poate fi transportat cu containere de moloz care se inchiriaza pe o perioada limitata de 3 zile si au o capacitate de 7 metri cubi. Daca nu exista spatiu pentru stationarea containerului, molozul se incarca in saci de rafie si v-a fi transportat cu atoutilitare de 3,5 tone. Atunci cand amenajati curtea si strangeti resturi de copaci, pietre, radacini sau alte deseuri ,puteti opta pentru transport moloz Bucuresti, un serviciu care vine in sprijinul oricarui activitati din care rezulta deseuri.

Preturi transport moloz la saci Bucuresti

Preturile pentru transport moloz Bucuresti se stabilesc in functie de cantitate. Cantitatea poate fi de la 5 saci la cateva sute.

Transport moloz la saci Bucuresti
Transport moloz la saci Bucuresti

Transportul molozului la o groapa de gunoi atunci cand amenajati, devine o necesitate. O necesitate pentru proprietar ca sa nu primeasca amenda daca arunca molozul la intamplare. O necesitate pentru oras si mediu inconjurator. Autoritatile depun eforturi pentru a pastra orasul curat. Orasul arata exact ca locuintorii din ele. Orasul este casa fiecaruia dintre noi. Vrem sa-l pastram curat. Transportam molozul provenit de la amenajari in locuri special amenajate, la groapa de gunoi sau pe terenurile unde necesita umplutura.

Comments 1

Lasă un răspuns