Transport mobila

transport mobila
transport mobila

Transport mobila in Bucuresti si zonele limitrofe. Transport mobila cu dube de 3,5 tone si incarcatori. Transportam mobila dintr-un apartament in altul, dintr-o casa in alta. Asiguram transportul, incarcarea si descarcarea. Puteti solicita serviciile pentru toata casa sau doar pentru biblioteca. 0729 661 611.

Transport mobila Bucuresti si Ilfov

Transport mobila Bucuresti si Ilfov, transport mobila cu incarcatori. Acest serviciu poate fi solicitate de oricine, persona fizica sau juridica. Personalul noastru se ocupa de coborarea si incarcarcarea mobilierului la punctul de plecare si decarcare si urcare la destinatie. Acesta operatie poate fi facuta de beneficiar, la cerere, noi asigurand masina de transport si sofer.

Daca doriti sa mutati canapeaua si fotoliile, noi va garantam un transport sigur la un pret bun. Daca aveti de mutat toata garsoniera va rugam sa va programati cu 24 ore inainte. Vom stabili telefonic ora si numarul de curse, daca este cazul. Plata serviciilor de transport mobila se face cash la fata locului. Pretul este stabilit in functie de cantitate. Daca vorbim de mutarea a 2-3 obiecte, pretul este mai mic, daca este o mutare completa, pretul este la cursa. Orice ati avea de mutat nu strica sa ne sunati, puteti obtine cel mai bun pret in ziua respectiva. Asadar, noi ramanem deschisi oricarei colaborari, incercam sa acoperim cat mai mult totate categoriile de clienti.

Calitatea serviciilor de transport este asigurata de experienta acumulata in timp si de seriozitatea echiperi noastre. Asadar, nu merita sa apelati la amatori. Desi, fiecare transport de mobila este unic in felul sau, serviciile firmei noastre raman intotdeauna de cea mai buna calitate pentru ca transportul sau mutarea de mobila sa fie cat mai putin obositoare pentru tine si familia ta.

Transport moloz la saci de la lucrarile de amenajari interioare. Molozul strans de la decopertarea peretilor din baie sau decopertarea gresiei se strange in saci. Acesti saci va incurca ? Noi va ridicam la un pret bun sacii din apartament. Trimitem oameni ce debaraseaza molozul direct din locuinta. Poate ati schimbat si usile sau efrestrele? Nici o problema, ne ocupam de coborat si incarcat. Puteti scapa de toate resturile de la amenajare cu noi.

Dincolo de faptul ca asiguram servicii de calitate, personalul nostru este calificat, instruit si mereu aproape de clientii sai astfel incat sa inteleaga mereu nevoile lor.

Soferii pe care ii folosim in echipa noastra sunt atent selectati dupa criterii bine puse la punct pentru ca transportul de mobila sa decurga in cele mai bune conditii si siguranta.

Personalul nostru se ocupa de urcat/coborat, incarcat/descarcat.La o mutare efectuata de neprofesionisti mobila se deteriorizeaza in proportie de 15% pana la 30%.

Comanda se poate face telefonic la 0729 661 611 sau in scris pe adresa noastra de email contact@transportmoloz.eu. Este de preferat sa ne contactati cu cel putin o zi inainte pentru a ne asigura ca cel putin o masina este disponibila. Pentru urgente, nu ezitati, gasim o masina libera in mai putin de o ora.  Bineinteles acesta situatie necesita rapiditate, dar pueti fi in drumul nostru, si in acest fel va ajutam rapid. Timp de lucru luni/sambata de la 8 la 20.

Comments 1

Lasă un răspuns