Transport gunoi

transport gunoi
transport gunoi

Transport gunoi cu containere sau masini de 3 tone. Transportam gunoiul strans din diverse activitatii : amenajari locuinte, amenajari gradini, curatenii in pod, beci sau garaj. Utilitarele transporta gunoi la saci sau vrac pana la o greutate de 3 tone pentru basculabila si 2,5 tone pentru duba. Serviciul poate contine si personal pentru strangere si incarcat. Putem veni cu echipa care strange, ambaleaza in saci si incarca. Obtiunile clientului pot fi variate, dar noi raspundem la toate. 0729 661 611.

Transport gunoi cu utilitare si containere

Transport gunoi cu utilitare si containere. Inchiriem containere metalice de 7 metri cubi pentru transport gunoi. Aceste containere au o forma standard. Se livreaza cu camion de 18 tone, in ele se poate incarca pana la 8 tone de gunoi. Le puteti inchiria pentru perioade de la 1 la 3 zile lucratoare, incarcarea va trebui sa o suportati dumneavoastra. Va rugam sa faceti comanda cu 24 ore avans. Plata se face la livrare cash.

Servicii de transport mobila veche sau uzata. Evacuare corpurilor de mobilier aflate in stare critica sau care sun inlocuite. Transport mobila veche din casa bunicului, evacuare mobila evche cand vindeti apartamentul, ridicare mobila evche inainte de renovare. Ati gasit serviciul ce pune la dipozitie oameni pentru strangerea obiectelor mici in saci, dezmembrarea dulapurilor si incarcarea tuturor in amsina de 3 tone pusa la dispozitie. Ridcam mobila veche din pivnita, poduri sau magazii, in orice stare s-ar afla.

Transport moloz de la constructii si lucrari de modernizare din apartamente. Ridicam moloz la saci, usi, fereastra, toc, masca chiuveta, chiuveta baie, chiuveta bucatarie, wc, cada, bazin wc, masti, bca, bucati de perete, moloz la saci, mobila evche, masa, scaune, draperii, galerii, perdele, parchet, mocheta, linoleu, boltari, caramida, etc. Ridicam tot ce se poate strange la zugraveala, ridicam din apartamente si transportam la groapa. Transport moloz si varsat cu containere sau utilitare 3 metri cubi.

Mediul inconjurator este afectat de foarte multi factori, unul dintre ele fiind gunoaiele, in special cele necolectate si depozitate necorespunzator. Pe langa faptul ca este neatragator, gunoiul imprastiat pe strazi si prin zonele verzi din jurul zonelor urbane si rurale pot sa peturbe echilibrul solului, unele deseuri chimice fiind extrem de periculoase.

A avea un comportament ecologic inseamna a fi atent cu lucrurile pe care le faci si arunci astfel incat sa nu dauneze mediului in care traiesti. Trebuie sa gandesti global si sa actionezi local. Sunt lucruri atat de simple care nu iti vor afecta stilul de viata dar care vor avea un efect pozitiv asupra mediului.

Pana la urma daca aveti ceva de transportat, cu siguranta cu noi reusiti. Fie ca transportati in Bucuresti sau in tara. Fie ca aveti canapea, dulap. fotoliu, masina de spalat, frigider, sau moloz la saci, moloz vrac, mobila veche, vechituri, etc. Deci gasim solutii pentru fiecare client.

Echipa noastra va ajuta cu transport gunoi tocmai pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a va ajuta cu personal de incarcare/descarcare de a scapa de grija gunoiului! Tranport gunoi cu autoutilitara de 3,5 tone cu personal de manipulare.

Pentru o comanda ne puteti contacta la 0729 661 611.

Comments 1

Lasă un răspuns