Transport deseuri

Transport deseuri provenite din activitati de constructii, renovare si de demolare, cum ar fi moloz, caramizi tigle si lemn. Transport deseuri cu utilitare si containere. Cu utilitarele se transporta deseuri in cantitati pana in 2,5 tone, la saci sau vrac, daca se pot incarca cu mana. Cu containere transportam deseuri de orice tip provenite din constructii, industrie sau comert. Suna 0729 661 611.

Transport deseuri constructii

transport deseuri
transport deseuri

Transport deseuri constructii cu utilitare. Deseurile, daca nu pot fi manipulate cu mana, trebuie sa se gaseasca in saci de rafie. Deseurile acestea, moloz popular, se gasesc de obicei la bloc. Molozul va fi coborat cu liftul si incarcat in masina de personalul nostru. Deseuri poate insemna si cada, wc, resturi, lemne de la tocuri, usi, parchet, linoleu si altele. Baietii nostrii va debaraseaza de toate deseurile nedorite.

Transport deseuri cu containere de 7 metri cubi, deseuri de la constructii sau demolari, ori din ateliere de productie. Putei incarca in orice, dupa care va fi ridicat si transportat la groapa de gunoi. Putei inchiria si pentru gunoi de la curatare gradina, curte sau de la dezafectare unei portiuni de beton. Folositi una din obtiunile afisate pe site, si scapti comod de deseurile stranse.

Transport deseuri si din alte activitati. Putem ajuta cu transportul si evacuarea deseurilor stranse dea lungul anilor in pod sau pivnita. Deseurile acestea va incurca si pentru dumneavoastra este greu sa faceti curatenie. Noi va ajutam cu strangerea in saci, incarcat in masina si transport. Prin urmare, completam tot ce este necesar in aceasta operatie, spatiul respectiv va ramana gol si curat. Poate fi vorba de haine vechi, covoare schimbate, cutii cu bibelouri, geamuri sau oglinzi, valize, perdele, borcane cu muraturi vechi, sticle, lemne, paturi vechi, sticle de plastic sau cine mai stie ce. Transport deseuri cu echipa pentru incarcat, scapati de toate.

Transport deseuri constructii. Industria de constructii si demolari este una din cei mai mare producatoare de deseuri din Romania. Cele mai multe deseuri produse sunt: beton, caramizi tigle, asfalt, gudron, gudron de produse, metale, pamant, moloz, lemn.

Aceste deseuri sunt grele cu densitate mare, de multe ori voluminoase si ocupa un sspatiu de depozitare mare. Pentru a face loc altor lucruri mult mai importante noi suntem alaturi de dumneavoastra pentru a le transporta direct la groapa de gunoi. Fie pusi in saci pentru cantitatile mici, fie va punem la dispozitie containere de 7 mc pentru cantitati maii mari si vrac.

Cand este vorba de cantitati mici de moloz si saci va punem la dispozitie personal pentru incarcare/descarcare, care practic va scapa de orice responsabilitate. Insa pentru  incarcarea containerului responsabilitatea revine beneficiarului.

Deseurile care pot fi transportate de noi sunt deseurile provenite din uz caznic si consum, deseurile din constructie care sunt extrase de catre organizatii si intreprinderi pentru a obtine materiale de constructie, deseurile animaliere care se formeaza de la hranirea si intretinerea animalelor si deseuri rezultate in urma unor procese tehnologice.

Pentru o programare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729 661 611 sau sa ne scrieti la adresa noastra de email si veti obtine imediat cea mai buna oferta.

Comments 2

Lasă un răspuns