Servicii curatenie curte

Servicii curatenie curte

Cu siguranta in urma unei renovari sau a unei constructii noi, vei avea nevoie de un mic ajutor pentru evacuare moloz si de toate obiectele nefolositoare
care iti ocupa spatiul de recreere si anume curtea casei tale. Pentru a va  usura munca v-ati gandit sa apelati la servicii curatenie curte?

Daca da, va asiguram ca ati luat cea mai buna decizie. Nu ezitati sa sunati la numarul de telefon 0762 122 814 pentru a face o solicitare. Toate detaliile se vor stabili telefonic, astfel incat echipa noastra sa vina pregatita pentru a raspunde exact nevoilor dumneavoastra. Pretul pentru servicii curatenie curte se va stabili tot telefonic in functie numarulor seriviciilor pe care le solicitati.

Renovarea unei case, mai ales a uneia care dispune de o curte generoasa si cocheta este o adevarata provocare. Dintr-o data curtea care se dorea sa fie un spatiu de recreere, joaca si plimbare devine nefunctionala.

Servicii curatenie curte Bucuresti

De ce sa apelelati la serviciile curatenie curte? Va dam noi raspunsul: Este cel mai simplu mod de a elibera, in cel mai scurt timp curtea si casa ta de molozul rezultat in urma unei renovari sau a unei constructii.

Servicii curatenie curte pe care vi le punem la dispozitie sunt: Maturarea curtilor interioare si a cailor de acces, degajarea gunoaielor in locuri special amenajate,  strangerea, incarcarea, debarasarea tuturor obiectelor nefolositoare rezultate  in urma constructiilor si a renovarilor.

Echipa de curatenie vine in sprijinul tau in acest sens cu un personal calificat si utilizand solutii si echipamente profesionale. Noi iti  punem la dispozitie toate servicii curatenie curte : echipamentul de lucru, o echipa de oameni si autoutilitare pentru transportul moluzului / gunoiului.

Venim in intampinare dumneavoastra cu tot „arsenalul” necesar indeplinirii acestei misiuni intr-un mod organizat si cat mai eficient. Tot ceea ce nu va mai foloseste – de la obiecte vechi de mobila pana la resturi de materiale (parchet vechi, gresie, faianta, placi de rigips,moloz) vor fi incarcate de catre angajatii nostrii in saci sau in containere de 7 metri cubi. Containerele sunt metalice si putem  incarca pana la opt tone in ele. Containerele sunt transportate cu un utilaj special ce dispune de doua brate telescopice, care asigura manipularea usoara a acestora.

De asemenea prin serviciile curatenie curte se afla si transportul sacilor sau containerelor in spatii special amenajate. Va punem la dispozitie un parc auto complet cu autoutilitare performante de 3,5 tone, echipate dupa cele mai inalte standarde pentru a raspunde tuturor solicitarilor. Aceste utilitare sunt destinate evacuarii molozului sau mobilei vechi din case, curti sau apartamente.

Serviciile curatenie curte sunt disponibile oriunde in capitala si in zonele imediat apropiate. Scopul muncii noastre  este finalizarea cat mai rapida si eficienta a  serviciilor curatenie curte astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin.

Pentru clientii noi, succesul primului serviciu reprezinta de fiecare data, baza de încredere pentru urmatoarele servicii curatenie curte. Calitatea constanta si ireprosabila a  serviciilor este ceea ce ne recomanda  drept partenerul ideal.

servicii curatenie curte
servicii curatenie curte

Comments 1