Moloz Bucuresti

Moloz Bucuresti, transport moloz din casele aflate in renovare. Serviciul nostru e simplu : sunati la 0729 661 611, specificati numarul sacilor, usi, ferestre, linoleu, covoare, mobila veche, dupa caz, stabilim pretul si o echipa se deplaseaza la ora si ziua stabilita pentru a ridica molozul. Ridicam molozul din apartament, coboram cu liftul (unde exista ) si transportam la groapa de gunoi. Simplu!

Transport moloz Bucuresti

Moloz Bucuresti
Moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti cu autoutilitare de 3,5 tone – moloz de la bloc si cu containere de la casa. Asiguram evacuarea molozului in Bucuresti: amestecuri de deseuri beton, caramizi, tigle si materiale ceramice ce provin din activitatile de demolare, amenajare interioara, reabilitare interioara sau exterioara.

Recomandam incarcarea de catre beneficiar a molozului in saci de rafie (implica si un cost mai mic),  cu o greutate maxima de 40 kg pentru o manipulare cat mai usoara si pentru a evita micile accidente.

Inchiriere container moloz Bucuresti pentru evacuare moloz de la constructii mari. Containerele au capacitate de 7 metri cubi. Se comanda cu 24 ore avans, se livreaza cu utilaj special de 18 t. Containerul trebuie sa stationeze pe trotuar sau in curtea beneficiarului. Incarcarea deseurilor in el, revine celor ce se ocupa de constructie. Oferim un pret mai bun decat societatile de salubrizare.

Avem solutii si pentru cei care vor sa arunce mobila veche. Pentru acesta categorie de clienti avem o echipa experimentata ce dezmembreaza mobila si o incarca in masina. Puteti solicita acest serviciu cand schimbati biblioteca, mobila de dormitor sau poate aveti nevoaie sa goliti toata locuinta. Putem solicita serviciile de evacuare mobila veche cand mosteniti garsoniera sau casa bunicii, noi venim si golim camera cu camera, golim de mobilier, golim atunci cand e nevoie si continutul din ea. Evacuare de electrocasnice, electronice, vase, oale, ligheane, vechituri din pod sau beci.

Toti vrem ca Bucurestiul sa fie un oras curat, fara saci de moloz, deseuri, fara mormane de gunoaie in spatele blocului, dar vina nu este numai a primariei este si vina noastra a cetatenilor care fac asta. Apelatii la servici civilizate pentru transportul molozului. In acest fel aveti constiinta impacata si nu riscati vreo amenda. Cei mai multi dintre noi trec prin aceasta faza, de constructie sau renovare locuinta. Trebuie sa procedam intr-un mod modern, cum nici la noi in curte sau apartament nu ne place dezordinea si mizeria, asa trebuie procedat si cu mediul inconjurator. Asa e cel mai bine.

Fiecare din noi ne renovam casele si apartamentele, fiecare din noi ne schimbam mobila la  un moment dat sau electrocasnicele, insa marea majoritate nu contacteaza o firma pentru recoltarea lor ci le arunca unde ii este mai comod si mai “ieftin”.

Venim cu o solutie in recoltarea pentru gunoi si in special moloz. Avem personal care incarca in autoutilitare de 3.5 tone tot molozul si toate deseurile de care doriti sa scapati.

Avem contract cu groapa de gunoi si va facem dumneavoastra munca mai usoara pentru un oras mai curat. Nu ramane decat sa ne contactati la  numarul 0729 661 611 pentru a va face o oferta personalizata si de a stabili de comun acord ora la care se poate efectua transportul.

Comments 1

Lasă un răspuns