Mobilier vechi

In cazul in care mobilier vechi este prea deteriorat, nu mai poate fi folosit, decat sa putrezeasca in fata casei tale, ne puteti apela la numarul 0762 122 814 si o vom debarasa si transporta la groapa de gunoi.

Cand redecorati interiorul casei dumneavoastra sau cand va mutati, nu stiti intotdeauna ce sa faceti cu vechiul mobilier. Nu este un secret faptul ca a scapa de o canapea veche folosita sau patul din dormitor este un lucru dificil. Mobilierul tapitat nu-si poate gasi foarte multi pretendenti, mai ales atunci cand este deteriorat, rupt sau patat. Nu iti vine sa crezi ca, odata ati platit bani buni pentru o piesa de mobilier iar acum pare a fi de nici un interes pentru tine sau pentru oricine altcineva.

Deci, mai degraba decat a scapati de mobila veche aruncand-o pe trotuarul din fata casei sperand sa dispara magic peste noapte, si sa luati amenda, aveti aici sunt cateva idei practice care va pot ajuta. Aruncati mobila veche cu noi civizat.

Mobilier vechi de aruncat

Asiguram servicii de aruncare mobilier vechi, transport moloz pe toata suprafata Bucurestiului. Oferim incarcatori si masini 3 tone.

Restaurarea mobilierului vechi este la moda! Daca esti priceput la asa ceva sau cunosti un centru de restaurare o poti integra in noul decor al casei dumneavoastra. Daca aveti mai multe corpuri de mobilier vechi sau accesorii de decor, care sunt in stare buna, dar tu nu le mai vrei, le poti arunca cu noi. Aceasta metooda va avantajeaza pentru ca scapati de mobilier vechi si puteti castiga, de asemenea si niste bani!

Din pacate, cu exceptia mobilierului cu tapiterie din piele, mobilier tapitat este dificil sa fie vandut, si se poate deprecia foarte mult cu odata cu utilizarea. Chiar daca nu sunteti in cautarea de a face bani din vanzarea acestora, sa o puteti vinde este inca dificil.

Puteti dona, de asemenea, mobilier pentru organizatii de caritate, puteti dona unei biserica, unui centru comunitar, le puteti dona online pe site-urile in domeniu.
Mai mult mobila in stare de folosinta o putem dona si noi mai departe daca este in stare de folosinta. Avem o baza de date cu oameni nevoiasi, si incercam sa facem si noi putin bine.

mobilier vechi
mobilier vechi

Comments 1