Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz de 7 metri cubi. Containerele sunt necesare pentru demolari, constructii si amenajari. Acestea se inchiriaza pentru 1-3 zile, comanda cu o zi avans. Incarcarea se asigura de constructor, la umplere poate fi inclocuit cu altul, sau ridicat definitiv. Comanda la 0729 661 611.

Inchiriere container moloz Bucuresti

inchiriere container moloz
inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz Bucuresti pentru transport deseuri provenite din constructii. La prima vedere nu este cel mai important lucru, dar cea mai mica întrerupere a lucrului cauzat de moloz, o sa doriti organizarea evacuarii molozului si a deseurilor de constructie.

Va putem ajuta cu transport moloz la saci rezultat din amenajarile de la bloc. Avem solutii chiar si pentru acesti clienti, ridicam molozul pus in saci, vechile tocarii, cada si wc-ul inlocuite, parchetul sau covorul. Avem oameni ce se ocupa pentru dumneavoastra de coborarea si incarcarea in masina. Puteti cara pana la parter dumneavoastra sacii de moloz, iar noi ne vom ocupa decat de transport, in aceest fel obtineti un pret mai mic. Daca sunteti la bloc, asta e solutia.

Va punem la dispozitie containerele cu capacitatea de 7 mc pentru constructii le mari,  dar incarcarea containerelor revine beneficiarului. La cerere pentru cantitatile mari de moloz si deseuri se va asigura un flux continuu de containere. Transportul containerelor se asigura cu masini grele, de 18 tone, ce au brate telescopice pentru ridicare containerului. Aceste masini necesita autorizatie pentru circulatia in anumite zone din Bucuresti. Noi suntem cu autorizatiile la zi, atat pentru tranzitarea orasului cat si pentru transportul molozului.

Pueti solicita si servicii de evacuare mobila veche din cladirile ce urmeaza a fi modernizate sau renovate. Acest serviciu consta in eliberarea locuintelor si birourilor de mobilierul nedorit. Echipele noastre vin si dezmembreaza corp cu corp, le aseaza in masina si le transporta la groapa. Fiecare corp de mobilier il ridicam din locul in care a fost pus. Evacuam locuinte total, de mobila si obiecte personale ( haine, vase, electrocasnice ), sau ne putem solicita serviciul pentru a scapa de canapea.

Inchiriere container moloz Bucuresti pentru deseurile provenite din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura,constructia si intretinerea cailor rutiere, materiale de constructii, precum beton, tencuiala, BCA, caramizi, tigla, lemn, sticla, metale, plastic si sol excavat si altele. Orice constructie noua este, mai presus de toate, lucru in echipa si orice problema poate tulbura tot colectivul de munca. O importanta atentie trebuie acordata si containerelor pentru moloz, care pot avea un impact semnificativ asupra performantei de lucru.

Transport mobila in oras si in tara cu dube, putem muta toata casa sau doar un corp de mobila. Transport in orice zona, cu incarcatori sau fara, fiecare client cu bugetul lui. Sunati pentru oricare dintre serviciile noastre si gasim o solutie buna si pentru dumneavoastra.

Pentru oferte personalizate nu ezitati sa ne contactati 0762122814. Containerele sunt metalice si rezista la incarcatura de maxim 2 tone. Puteti incarca orice tip de material rezultat din activitatea dumneavoastra, atat timp cat nu sunt materiale ce necesita un regim special de transport, materiale si lichide periculoase.

Lasă un răspuns