Inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi pentru evauarea gunoiului rezultat din curatenii, comert sau constructii. Containerul stationeaza 1-3 zile si are capacitatea de 7 mc, camanda cu o zi inainte. Incarcarea containerului revine beneficiarului. Disponibil in Bucuresti si imprejurimile lui. Comenzi 0729 661 611.

Inchiriere container gunoi Bucuresti

inchiriere container gunoi
inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi Bucuresti si zonele apropiate. Acest serviciu este disponibil atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Exemple de gunoi care se poate depozita in containere sunt: moloz, sticle din plastic sau de sticla, cutii de conserve, resturi de legume sau fructe, haine vechi, frigidere ori televizoare stricate (electronice si electrocasnice vechi), carton si hartie, jucarii rupte, crengi, plastic, in general gunoaie de tot felul. Avem disponibil container gunoi cat si container moloz pentru constructii.

Transport gunoi cu masni mai mici, de 3,5 tone, unde cantitate de evacuat este mai mica de 7 metri cubi. Acest serviciu implica si personal ce se ocupa de incarcarea gunoiului. Gunoiul poate fi in saci sau vrac, in functie de necesitatea fiecarui client, trimita o masina corespunzatoare. Daca gunoiul se afla in garaj sau pod, echipa noastra se ocupa de toata manipularea, de strans si incarcat. Asiguram si servicii de curatenii generale in anexele locuintei dumneavoastra.

Transport mobila veche la groapa de gunoi cu dube de 3 tone. Baietii nostrii se ocupa de dzmembrarea mobilierului si de incarcarea acestuia in masina. Fiecare corp de mobilier va fi dezmembrat pentr o ocupa cat mai putin loc. Transportam chiar si un singur corp de mobila, sau putem goli casa complet de mobila, ridicam mobila cu tot ce are in ea, la nevoie. Deci oricare ar fi obiectele de care vret sa scapati, atunci cand aruncati sau modernizati, noi va ajutam la 0729 661 611.

Noi va ajutam cu servicii necesare societati din ziua de azi. De ce sa apelati la diversi indivizi suspecti, cand noi suntem dispusi sa va garantam cu incredere. Noi suntem aici din 2003 si vom ramane in continuare ca sa ne largim paleta de clienti si sa obtinem cat mai multe aprecieri. Oricare ar fi serviciul solicitat, oricare ar fi cantitatea de gunoi, moloz sau mobila veche, gasim impreuna cu dumneavoastra solutii optime de executare cat si un pret atragator. Pretul persceput de noi reflecta in primul rand, realitatea costurilor necesare, dupa care intervin ceilalti factori : combustibil, personal, intretinere masini. Sumele platite de clientii nostri sunt modice, ele reflectand corectitudinea cu care lucram.

Gunoaiele (deseurile municipale) sunt generate de catre gospodarii, activităti comerciale si alte surse ale caror activitati sunt asimilate cu cele din gospodarii si a societatilor comerciale. Orice se poate depozita foarte usor in containerele oferite de noi cu stationarea prelungita in functie de necesitatile fiecaruia. Container gunoi golosit pentru diverse activitati. Dupa ce containerul a fost incarcat, noi il preluam cu camion si il transportam pentru descarcare la groapa de gunoi cu care avem contract.

Daca vreti sa procedati civilizat fata de societate, apelati la un serviciu decent. Fie ca doriti inchiriere container gunoi, transport mobila veche sau transport moloz raspundem cu placere. Sunati-ne acum la 0729 661 611 pentru o rezervare si va asiguram cel mai bun pret!

Lasă un răspuns