Inchiriere container deseuri

Inchirire containere deseuri cu capacitate de 7 metri cubi. O solutie buna pentru evacuarea deseurilor de la constructii, magazine, curatenii, sunt containerele, daca vorbim de  o cantitate considerabil de mare, acumulate de prin curti, poduri sau beciuri, deseuri menajere si nemenajere rezultate in urma unor demolari si nu numai. Daca doriti inchirierea unui container, sunati la 0729 661 611. Containerul se inchiriaza pentru o perioada de 1-3 zile, comenzi cu 24 ore avans.

Inchiriere container deseuri Bucuresti

Inchiriere container deseuri
Inchiriere container deseuri

Inchiriere container deseuri Bucuresti si imprejurimi. Prin deseuri se înteleg resturile tehnologice, produsele si materialele cu termene de garantie depasite, produsele uzate fizic care nu mai au valoare de întrebuintare, precum si resturile menajere, moloz, materiale de constructii, orice tip de gunoi care nu afecteaza mediul inconjurator. Nu transportam deseuri periculoase.

Inchiriere de container deseuri cu o capacitate de 7 metri cubi si este disponibil cu stationare intre 24-72 ore in functie de cat este nevoie pentru incarcarea deseurilor rezultate din activitatea dumneavoastra. Incarcarea deseurilor in container revine beneficiarului. Desi mai puteti solicita un mini-incarcator, daca este cazul, contra-cost.

Transport moloz in cantitati mai mici de la renovari apartamente si garsoniere. Pentru acesti clienti avem o alta soluti de transport moloz, cu utilitare basculabile sau dube. Transport moloz la saci cu masini de 3,5 tone, punem la dispozitie si personal care va ridica sacii din apartament. Ridicam toate resturile acumulate, resturi de faianta, gresie, lemn, parchet, mobila veche, sanitare, etc.

Inchiriere container deseuri pentru activitatile din constructii, industrie si comert. Activitatile din constructii, fie ca este vorba de constructie sau amenajare, produc moloz. Molozul trebuie transportat corespunzator la o groapad e gunoi. Noi oferim servicii complete cu camiona si containere incapatoare. Pentru industrie, fiecare punct de lucru necesita salubrizarea resturilor ramase, containerele sunt o solutie necesara. In comert se strang ambalaje si produse degradate care trebuiesc evacuate si transportate la groapa de gunoi, din nou containerele vin ca solutie necesara.

Deseurile periculoase provin in cea mai mare parte din activitatile industriale. Principalele tipuri de deseuri industriale periculoase sunt reprezentate de 35 de sortimente din urmatoarele categorii de substante: fosfogips, deseuri din procesele chimice organice, solutii alcaline reziduale, gudroane, deseuri metalurgice cu plumb, deseuri spitalicesti infectioase si toxice, deseuri petroliere, deseuri cu continut de azbest, deseuri de vopsele.

Pentru a obtine cel mai bun pret de pe piata pentru inchirierea containerului pentru deseuri este de ajuns doar sa ne contactati la numarul de telefon 0762122814  sau sa ne solicitati un pret la adresa de email contact@transportmoloz.eu.

Lasă un răspuns