Evacuare moloz

Evacuare moloz cu masini de 3,5 tone si containere. In timpul constructiilor, lucrarilor de reparare si remodelarea locuintei rezulta intotdeauna un morman de moloz (fragmente de piatra de constructie, caramizi, resturi de materiale de umplere, metal, etc), ceea ce impiedica buna functionare a lucrarilor. Compania noastra ofera servicii profesionale pentru evacuarea molozului din Bucuresti si imprejurimile lui. 0729 661 611.

Evacuare moloz la saci

evacuare moloz
evacuare moloz

Evacuare moloz la saci de la apartamente. Molozul rezultat poate fi pus in saci de rafie cu o greutate maxima de 40 kg pentru ca evacuarea sa fie mult mai rapida. Daca sacii depasesc aceasta greutate, transportul pana la masina va fi ingreunat si pot aparea incidente.  Impreuna cu evacuare molozului va scpam si de alte resturi de la amenajare, fie ca este vorba de lemne, sticle, borcane, farfurii, haine sau mobila veche, parchet, linoleu, usi, ferestre, rafturi, etc.

Serviciile noastre de evacuare moloz la puteti solicita la numarul de mai sus, de luni pana sambata d ela 8 la 20. Programarile se fac de pe zi pe alta, dar exista si posibilitatea de a onora in aceeasi zi comenzile. Orice fel de raspuns il puteti obtine telefonic. Nu trebuie sa va deplasati pentru comenzi, comanda se face telefonic. Fie ca aveti 5 saci de moloz, 25 de saci si 3 usi, 80 saci si parchet, veti primi un pret convenabil pentru evacuare moloz. Sunati.

Pentru evacuarea molozului va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone, dube sau basculabile, cu personal pentru incarcare – descarcare sau containere de 7 mc cu stationare pana la 3 zile pentru cantitati mari.

Inchiriere containere cu capacitate de 7 metri cubi. Comenzi cu o zi inainte, se inchiriaza pentru o perioada de 1-3 zile, trebuie sa stationeze pe proprietate sau in fata acesteia, pe trotuar. Containerele se livreaza cu camion de 18 tone, deci trebuie sa pastrati libere locurile de parcare din fata curtii pentru a putea fi garat corespunzator. Acesta nu trebuie sa deranjeje circulatia pietonilor pe trotuar si a masinilor pe strada.

Uneori, exista situatii cand ai urgent nevoie de transport pentru a scapa repede de situatiile neplacute. Stim cat de incomod este molozul. De aceea avem intotdeauna un numar suficient de vehicule de rezerva .

Pretul difera de la caz la caz, deoarece se tine cont de cantitate, zona, daca exista lift unde este cazul. De aceea, va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0762122814 pentru a stabili impreuna cel mai bun pret. Pentru alte intrebari sau detalii ne puteti scrie si la adresa noastra de email contact@transportmoloz.eu.

Evacuare moloz rapid, sigur, eficient. Apelati cu incredere la serviciile noastre. Cele mai bune preturi de pe piata garantat. Pretul se stabileste cu beneficiarul, la telefon, in functie de cantitatea de moloz declarata. Avem preturi accesibile si pentru clientii care au cantitati mici de moloz, acestia vor plati comanda minima. Dar cel mai important, sunati-ne si ajungem la un numitor comun. Pentru stabilirea pretului este important sa ne spuneti daca doriti si personal pentru coborarea si incarcarea in utilitara a molozului. Pentru inchiriere containere exista un pret standard pentru cele 3 zile, daca se doreste prelungirea zilelor de stationare, suma creste.

Comments 5

Lasă un răspuns