Evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche din casa, serviciu cu masini de 3,5 tone si muncitori pentru dezmembrat si incarcat. A sosit timpul pentru modernizarea locuintei si aruncarea mobilei vechi sau de care nu mai aveti nevoie. Noi ne ocupam de acest lucru si o ducem la groapa de gunoi. 0729 661 611 – pentru comenzi si intrebari.

Evacuare mobila veche poate insemna si aruncarea dulapului sau mesei. Noi evacuam mobila veche indiferent de cantitate. Va putem goli casa total sau partial. Putem evacua mobila cu tot cu continut, atunci cand este nevoie. Evacuare mobila veche din casa, partament, pod, garaj sau beci. Servicii complete cu manipulare si transport.

Evacuare mobila veche Bucuresti

Ridicare mobila veche direct din casa

evacuare mobila veche
evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche Bucuresti, din apartamente, vile, garsoniere, etc. Incarcarea mobilei veche se face de personal nostru de manipulare care ajuta de la dezmembrarea mobilei vechi pana la incarcarea in masina si descarcarea mai apoi la spatiul special amenajat cu care avem contract. Parcul auto este dotat cu autoutilitare de 3.5 t care accepta o incarcatura pana la 2500 kg.

Evacuam orice tip de mobila, inclusiv  tocarii vechi, electrocasnice uzate sau chiar nefunctionale, cazi de fonta sau orice alt tip, obiecte sanitare, canapele, fotolii, covoare si alte obiecte caznice, orice nefolositor dumneavoastra. Oferim serviciul de curatenie generala in beciuri, poduri, gradina sau din orice alta zona din casa, efectuand si serviciul de salubrizare.

Evacuarea de mobila veche se poate face si in regim de urgenta. Daca pentru dumneavoastra nu mai este folositoare nu inseamna ca pentru alte persoane sarace si nevoiase, oameni batrani nu este folositoare . Noi facem o selectie printre mobila veche si ce poate fi refolosit, nu o vom arunca la groapa de gunoi, ci va fi depozitata si donata acelor persoane neajutorate.

Transport moloz strans in saci de zugravi in timpul renovarii. La un apartament se strang cel putin 10-20 saci de moloz, cel putin. Pe langa acesta mai apar usile inlocuite, ferestrele vechi, sanitarele si alte resturi. Pentru asta noi va oferim un serviciu costand in ridicarea si transportul molozului la groapa de gunoi, cu masini propriii de 3,5 tone.

Dupa renovarea locuintei cu siguranta aveti nevoie de transport mobila. Pentru asta va punem la dispozitie utilitarele noastre si oamneii necesari manipularii. Fie ca este vorba de mutarea bibliotecii sau o relocare completa, puteti apela la noi. Mutam obiect cu obiect, dar acestea, daca este cazul trebuie sa le demontati dumneavoastra. Noi ne ocupam strict de transport si incarcarea mobilierului si bagajelor. Prin asta, obtineti un pret avantajos. O firma care se ocupa si de ambalarea si demontarea obiectelor, pretinde o suma uriasa pentru serviciile prestate. Incercam sa oferim un serviciu la pret corect, fara sa ajungem la sume uriase.

Pentru cea mai buna oferta de pret sunati acum la 0762 122 814 sau ne puteti trimite o cerere de oferta pe adresa noastra de email contact@transportmoloz.eu si va asiguram ca veti obtine in cursul zilei un raspuns favorabil. Orice transport eveti nevoie, incercam sa va oferim cel mai bun pret, rapidicate si calitate. Calitatea transportului se defineste prin implicarea personalui nostru.

Comments 7

Lasă un răspuns