Cum scapati de molozul ramas dupa o constructie

Cum scapati de molozul ramas dupa o constructie

Fiecare dintre noi, macar odata in viata, construieste sau renoveaza. La o constructie sau amenajare, oricat ar fi de mica, se produce o cantitate de moloz. Majoritatea constructorilor nu au in dotarea utilaje sau servicii de acest fel. Chiar si ei apeleaza la firme specializate, firme de transport moloz.

Noi suntem aici pentru a va oferi rezolvarea la problema „cum scapati de molozul ramas dupa o constructie”. Serviciile noastre, specializate in transport moloz, sunt adresate tutiror clientilor indiferent de cantitatea de moloz. Gama de servicii cuprinde utilitare sub 3,5 tone, destinate lucrarilor de renovare mai mici. Acestea transporta, in general, moloz la saci si resturi de materiale lemnoase, metalice, din sticla sau plastic. Masinile de acest gen sunt insotite de un echipaj ce se ocupa de ridicarea molozului direct din apartament. Aria de acoperie pe care o avem cuprinde Bucurestiul si cartierele din judetul Ilfov.

Va mai putem oferi, pentru cantitatile mari de moloz, containere cu capacitate de 4-7 metri cubi. Aceste containere sunt construite din otel si rezista la o incarcatura de pana la 7 tone intr-un volum de 7 metri cubi. Containerele sunt livrate cu un utilaj special cu doua brate telescopice pentru amplasarea pe sol. Inchirierea containerelor de moloz dureaza de la unu la trei zile. incarcarea molozului si a deseurilor revine constructorului sau proprietarului.

A treia variata oferita, transport moloz cu autobasculanta de 20 de tone. Inconvenientul acesteia este accesul limitat, plus ca va trebuie insotita de un incarcator mecanic pentru o stationare mai mica.

Oricare ar fi obtiunea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la 0727 656 366 si vom gasi cea mai buna obtiune pentru dumneavoastra. Programul de lucru este de luni pana vineri de la 8 dimineata la 6 seara, inclusiv sambata. Alte servicii pe care le oferim sunt evacuarea de mobila veche, atunci cand va schimbati mobilierul sau cumparati o locuinta si fostul proprietar isi lasa mobilierul in ea. Acest serviciu cuprinde toate activiatile necesare, inclusiv personal pentru demontare si incarcare. Cum scapati de molozul ramas dupa o constructie ? Il transportati cu masina proprie ?Apelati cu incredere si veti gasi raspunsul la problema dumneavoastra.

cum scapati de molozul ramas dupa o constructie
cum scapati de molozul ramas dupa o constructie

Comments 1